nedeľa 24. apríla 2016

A bola grilovačka :)

...áno, presne tak, bola grilovačka. Konečne!!! V sobotu sa ešte počasie nad nami zľutovalo a bolo akurátne na poriadnu grilovačku. Veď sme sa na ňu táááák veľmi tešili. Nakúpili sme tri druhy mäsa a mohlo sa začať....všetky prsty sme si olizovali, také to bolo dobré :)


Mali sme jahňacie mäso, ktoré chutilo fakt výborne, aj keď má svoju špecifickú "ovčiu" chuť. Robili sme ho len napichnuté na grilovacej ihle. Rovnako sme na ihle pripravovali mleté bravčové mäso a kuracie stehná bez kosti. Úplnou topkou ale boli miniburegry a lá Roman. Chlebové žemle boli opečené z jednej strany na grile (ako môžete vidieť na fotke), potom sme ich potreli dijónskou horčicou, zelerovým šalátom, dali sme tam fašírku z bravčového mäsa pripravenú na grile a plátok syra. Bolo to šťavnaté, pikantné a veľmi chutné.


Ako prílohu sme mali aj zeleninový šalát.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára