...aby sa nepovedalo, že jeme len zeleninu a ryby, zase tu máme jeden recept pre milovníkov mäsa....aj keď je to "len" morčacie stehno :) .....ja, ako milovníčka zeleniny, som si veľmi pochutnala na tých fazuľkových strukoch ;), boli super...ale dala som si samozrejme aj mäsko :)
...tak prajeme dobrú chuť...
450g mrazených fazuľkových strukov
olivový olej
maslo
sézamové semiačka
soľ
korenie
čilli
Postup:
Stehno potrieme olejom, osolíme a okoreníme. Dáme piecť do rúry na 200°C cca 1 a 1/2 hodiny.
Fazuľku pripravíme na pare cca 10 minút. Na panvici si rozpálime olivový olej s maslom, pridáme štipku čilli, 2 ČL sézamových semiačok a fazuľku. Všetko prudko opečieme. Ako prílohu sme mali ešte zemiakový šalát s červenou cibuľou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára